Portes Obertes 2021 Matrícula Oberta

Ja tornem a estar aquí, com cada any, per acollir-vos i acompanyar-vos amb molta il·lusió a la jornada de portes obertes a Jesús Maria Sant Andreu.

En aquesta pàgina web podreu trobar tota la informació relativa a nosaltres, el nostre programa per etapes, com heu de fer la inscripció, dates importants així com demanar cita prèvia per a una visita guiada de les nostres instal·lacions.

La nostra llar no és un lloc, sou vosaltres.

ESO

Whitney leaning against a railing on a downtown street

L’etapa d’Educació Secundària Obligatòria comprèn quatre cursos des dels 12 als 16 anys. Es tracta d’una etapa on els nois i noies viuen un procés de maduració i de construcció de la pròpia identitat.

La finalitat de l’etapa d’ESO es fonamenta en 4 pilars:

 • Consolidar els aprenentatges de l’Educació Primària.
 • Aprofundir en les matèries fonamentals d’acord amb l’edat i la capacitat.
 • Desenvolupar les habilitats i les competències bàsiques.
 • Orientar a l’alumne en els diferents camins acadèmics-professionals.

Des de l’escola vetllem per una formació integral dels alumnes, desenvolupant tots els àmbits de creixement personal:

 • L’àmbit físic i psicomotor
 • L’àmbit intel·lectual i cognitiu
 • L’àmbit de l’equilibri i l’autonomia personal
 • L’àmbit transcendent i religiós
 • L’àmbit de la inserció social
 • L’àmbit de les relacions interpersonals

Serveis

Infermeria

El servei d’infermeria de l’escola compta amb una infermera que atén els alumnes quan es troben malament o quan han tingut un petit incident durant l’horari escolar.

Menjador

L’escola ofereix un servei de menjador amb cuina pròpia.

Botiga Online

Centralitzem totes les compres de roba, tiquet menjador, excursions, catequesi i altres serveis des de la nostra botiga online

Orientació

Som una escola inclusiva i amb aquest objectiu es concreta en el disseny d’un Projecte Educatiu que contempli la diversitat de l’alumnat.

Plataforma educamos

Comunicació amb les famílies i els alumnes a través de la Plataforma EDUCAMOS.

Activitats d’estiu

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casal d'estiu a l’escola, campaments JM a la natura...

Extraescolars

Podem gaudir d’una àmplia oferta d’activitats de lleure per a totes les edats.

Què oferim?

El nostre repte educatiu és desenvolupar totes les capacitats dels nostres alumnes de forma integral, per això utilitzem una metodologia oberta, flexible, inclusiva i global.

 • Pla d’Acció Tutorial adequat a les necessitats i actualitzat.
 • Tutoria individual i seguiment amb les famílies.
 • Seguiment del treball diari.
 • Consolidació de tècniques d’estudi.
 • Treball de les habilitats socials. Resolució de conflictes mitjançant el diàleg i la mediació.
 • Proves psicopedagògiques a 1r d’ESO
 • Proves psicopedagògiques i d’interessos professionals a 3r d’ESO.
 • Projecte d’orientació acadèmic-professional sobre estudis posteriors des de 3r d’ESO: xerrades, visita al Saló de l’Ensenyament, subscripció a la web unportal.cat …
 • Preparació per a les proves d’accés a CFGM.
 • Com a centre examinador de Cambridge, assessorament i seguiment per a l’obtenció del First Certificate, Advanced i titulacions prèvies.
 • La possibilitat de cursar un Batxillerat Dual i obtenir una doble titulació des de 2n d’ESO.
 • Seguiment i assessorament en el Projecte de Recerca de 4t ESO.
 • Aplicació de les TIC a la didàctica de les matèries. Suport de pissarra digital en totes les aules.
 • Pràctiques als laboratoris de Física, de Química i de Ciències Naturals.
 • Pràctiques del projecte a l’aula de Tecnologia
 • Sortides i viatges de tipus cultural i formatiu.
 • Grups de vida JM.

Projectes

OnMat

OnMAT és un programa d’aprenentatge integral de les matemàtiques per a Secundària. Té com a objectiu principal fomentar la motivació i l’adquisició del pensament matemàtic i posa la tecnologia al servei de la pedagogia per facilitar l’aprenentatge de l’alumne.

Science Bits

En tota l’etapa de l'ESO treballem les Ciències Naturals a partir del projecte de SCIENCE BITS. Són un conjunt de lliçons multimèdia que promouen l'aprenentatge a partir de la comprensió. Es centra en el desenvolupament de les competències científico-tecnològiques i en la comprensió de conceptes claus, a partir d’un aprenentatge actiu basat en la investigació i el descobriment.

Projecte d’anglès AMCO.

Amco és un mètode d’aprenentatge de l’anglès per a alumnes d’Infantil i Primària basat en activitats d’aprenentatge innovadores que desenvolupen la competència comunicativa.

Interioritat

Les nostres escoles de Jesús Maria vam iniciar un projecte de formació per a la interioritat, perquè creiem que hi ha una gran necessitat de donar eines als nostres infants i joves en la societat en què vivim.

PAC

Des del 2009 l’escola participa en el Programa d’Auxiliars de Conversa amb l’objectiu de millorar l’ensenyament i la comunicació dels estudiants en anglès.

ROBÓTICA

Els nostres alumnes s’inicien en experiències de programació i robòtica a la primària i aprofundeixen aquests coneixements a la secundària. Mitjançant una metodologia activa, participativa, innovadora i vivencial, els alumnes aprenen descobrint i experimentant l’assaig-error.

Cambrigde ESOL

Des de l’escola preparem als alumnes per a una bona certificació en llengua anglesa. Com som centre examinador, el nostre professorat d’anglès, a partir de 2n de Primària fins a 2n de Batxillerat, passa unes proves de nivell durant la classe i a tots aquells alumnes que veiem preparats per a obtenir una certificació ho comuniquem a les famílies i els facilitem la inscripció, taxes d’examen i elaboració de les proves.

SERVEI COMUNITARI

A l’escola, els alumnes de 3r d’ESO participen en el Servei Comunitari. Aquest projecte vol promoure que el alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

Diploma Dual

L’escola ofereix la possibilitat d’obtenir una doble titulació en acabar el batxillerat. És una activitat extraescolar que dóna l’oportunitat d’obtenir dues titulacions simultànies: el Batxillerat espanyol, que l’alumne cursa de forma presencial, i el nord-americà, que es cursa de forma virtual.

RADIO JM

Eina innovadora que ens permet treballar per projectes partint del propi currículum i atesos els interessos de l'alumnat i comprovant les competències transversals de la ràdio que no està renyida amb les llengües i la tecnologia.

Galeria

Si necessites més informació pots contactar en el telèfon 93 311 31 11 o en el e-mail portesobertes@jm-santandreu.net

Demana cita prèvia portes obertes

Carregant agenda...
Selecciona una etapa...