Portes Obertes 2021 Matrícula Oberta

Ja tornem a estar aquí, com cada any, per acollir-vos i acompanyar-vos amb molta il·lusió a la jornada de portes obertes a Jesús Maria Sant Andreu.

En aquesta pàgina web podreu trobar tota la informació relativa a nosaltres, el nostre programa per etapes, com heu de fer la inscripció, dates importants així com demanar cita prèvia per a una visita guiada de les nostres instal·lacions.

La nostra llar no és un lloc, sou vosaltres.

Educació Infantil

Whitney leaning against a railing on a downtown street

L’etapa d’Educació Infantil comprèn dels 3 als 6 anys. Des de l’escola proporcionem als nostres alumnes més petits experiències ajustades a les seves capacitats i habilitats per tal que es vagin desenvolupant de manera integral.

Volem proporcionar als alumnes aquelles situacions educatives que els permetin desenvolupar les seves capacitats cognitives, psicomotores, d’equilibri personal, de relació interpersonal i de socialització.

A Jesús Maria potenciem al màxim cadascuna de les intel·ligències múltiples dels infants. Aquest objectiu el portem a terme a partir de tres grans eixos:

  • Descoberta d’un mateix i dels altres. Permet als més petits adquirir més autonomia i identitat personal.
  • Descoberta de l’entorn. Els ajuda a avançar en el seu procés de socialització.
  • Comunicació i llenguatges. Construeixen un pensament diferenciat i relacionat amb allò que els envolta a partir de totes les formes de comunicació.

Serveis

Infermeria

El servei d’infermeria de l’escola compta amb una infermera que atén els alumnes quan es troben malament o quan han tingut un petit incident durant l’horari escolar.

Menjador

L’escola ofereix un servei de menjador amb cuina pròpia.

Botiga Online

Centralitzem totes les compres de roba, tiquet menjador, excursions, catequesi i altres serveis des de la nostra botiga online

Orientació

Som una escola inclusiva i amb aquest objectiu es concreta en el disseny d’un Projecte Educatiu que contempli la diversitat de l’alumnat.

Plataforma educamos

Comunicació amb les famílies i els alumnes a través de la Plataforma EDUCAMOS.

Activitats d’estiu

L'estiu és un dels moments estrella del lleure educatiu: volem que tots els infants i joves puguin gaudir de colònies i casal d'estiu a l’escola, campaments JM a la natura...

Extraescolars

Podem gaudir d’una àmplia oferta d’activitats de lleure per a totes les edats.

Acollida matinal

Aquest servei l’oferim amb l’objectiu de facilitar la conciliació laboral i familiar de pares i mares a la franja del matí de 8 a 9h.

Què oferim?

El nostre repte educatiu és desenvolupar totes les capacitats dels nostres alumnes de forma integral, per això utilitzem una metodologia oberta, flexible, inclusiva i global.

  • Taller temàtics. Tots els divendres ens barregem tota l’etapa per realitzar diferents tallers.
  • Tarda d’expressió artística
  • Programa d’expressió musical globalitzada.
  • Treball per projectes. A P3 es realitza un projecte durant el curs, a P4 se’n fan dos i a P5, tres. Sempre comptant amb la participació i protagonisme dels alumnes.
  • Introducció de les TIC a partir de la pissarra digital a l’aula.
  • Curs de natació a P4 i P5.
  • Assessorament i seguiment dels alumnes des del Departament d’Orientació del centre.

Projectes

Programa d’estimulació primerenca

El Projecte d’estimulació primerenca es composa de programes de desenvolupament físic, de desenvolupament de la destresa manual i els bits d'intel·ligència.

Projecte d’Entusiasmat

EntusiasMAT és un projecte pedagògic i didàctic basat en les Intel·ligències múltiples que permet treballar les matemàtiques de forma contextualitzada i adaptada a la realitat dels alumnes. Té com a finalitat formar i donar estratègies als alumnes de manera que puguin desenvolupar-se de forma competent en el seu dia a dia.

AMCO

Amco és un mètode d’aprenentatge de l’anglès per a alumnes d’Infantil i Primària basat en activitats d’aprenentatge innovadores que desenvolupen la competència comunicativa.

Interioritat

Les nostres escoles de Jesús Maria vam iniciar un projecte de formació per a la interioritat, perquè creiem que hi ha una gran necessitat de donar eines als nostres infants i joves en la societat en què vivim.

Galeria

Si necessites més informació pots contactar en el telèfon 93 311 31 11 o en el e-mail portesobertes@jm-santandreu.net

Demana cita prèvia portes obertes

Carregant agenda...
Selecciona una etapa...